Incepe scoala!

Copilul tau a crescut si merge la scoala? Este timpul sa ii redecorezi camera, sa o adaptezi noilor activitati din viata acestuia.

Inainte de a incepe, cumpara cateva reviste de design interior si discuta cu copilul tau: Cum ar dori sa arate camera lui? Ce mobilier doreste? Ce culori prefera? Ce lucruri si-ar dori sa aiba in camera? Ce nu i-ar placea? Etc.

Cand pleci la cumparaturi, ia si copilul cu tine. Si nu uita, camera copilului trebuie sa fie luminoasa si sa aiba atat un loc de studii, cat si unul pentru joaca!

Daca ai o fetita, alege culori deschise, pale pentru camera ei. Pentru baietel poti alege si culori mai inchise, insa nu exagerat de inchise!Atria.ro

Pentru ca elevii au nevoie de multa lumina in camera, alege pentru geamuri perdelute subtiri, de culori deschise. Foloseste si draperii, pentru situatiile cand soarele va straluci prea puternic!

Cumpara si o lampa de masa pentru biroul unde copilul tau isi va face lectiile.

Alege un mobilier cat mai rezistent. Copii folosesc mobila nu doar sa doarma ori sa-si tina hainele, ci si sa se joace. Pentru camera baietelului poti cumpara mobilier mai simplu, drept si fara modele. Fetitele prefera mobila colorata, cu multe rafturi.

Atria.ro

Covorul trebuie sa fie si el colorat! Pentru fetite in nuante mai deschise, vesele: roz, galben; iar pentru baietei alege si culori mai inchise: albastru, verde. Poti alege chiar un covor cu personajele favorite din desene animate!

Atira.ro te asteapta cu multe produse destinate copilului tau! Spor la cumparaturi! 🙂


Lasă un răspuns