5 lucruri care iti vor face statul in casa mai confortabil in sezonul rece

Venirea iernii poate bucura pe multi, dar ne si imbie sa stam in casa la caldura si sa ne bucuram de micile placeri ale vietii.

Fie ca iti petreci un intreg week-end acasa citind si savurand o bautura calda sau organizezi o mica petrecere alaturi de prietenii apropiati, exista cateva lucruri care ii vor face foarte fericiti pe cei carora nu le place sa iasa iarna din casa, preferand confortul si intimitatea propriului camin.

Hai sa vedem azi impreuna cinci astfel de lucruri care iti vor readuce buna dispozitie indiferent cat de frig este afara.

  1. Papuci pufosi cu… incalzire

Papuci pufosi cu… incalzireNimic nu se compara cu senzatia de a purta papuci supradimensionati, pufosi si caldurosi. Iar cand acestia vin si in forma de animalute simpatice, iarna devine brusc mai vesela.

Dar cum ar fi sa ai posibilitatea de a mentine acesti papuci incalziti in permanenta? Ei bine, iti poti comanda o pereche care sa fie prevazuta cu un sistem de incalzire prin USB. Astfel, poti „incarca” papucii prin conexiune USB de la calculator si te poti bucura de caldura si confort pe tot parcursul sezonului rece.

  1. O patura din polar

O patura din polarPolarul este un material usor, moale si foarte calduros. Ia-ti patura din polar peste tot prin casa, fie ca te cuibaresti sub ea in dormitor pentru un pui de somn de dupa-amiaza, fie ca te acoperi cu ea in timp ce te delectezi in sufragerie, pe canapea, cu o carte buna si un ceai aromat. Pe langa aspectul ei estetic, patura din polar este un element obligatoriu pentru toti cei care prefera sa isi petreaca iarna in casa, bine inveliti in straturi moi si calde in timp ce fac un maraton de filme, de exemplu.

  1. Un halat de baie

Un halat de baieIn teorie, halatul de baie se poarta dupa ce ai facut baie… dar cine poate rezista tentatiei de a-si petrece o dupa-amiaza de iarna bine infofolit intr-un strat moale, pufos si calduros? Un halat de baie din microfibra nu te va face sa arati ca o emblema a modei, dar cu siguranta ca iti va oferi tot confortul necesar pentru a te simti bine si rasfatat la tine acasa. Te poti rasfata zilnic cu un astfel de halat – mai ales in acele zile in care nu vrei sa iesi din casa si tot ce iti doresti este sa stai in pijamale si sa te bucuri de liniste si intimitate.

  1. Un set de aromaterapie

Un set de aromaterapieFie ca alegi betisoare parfumate, lumanari, uleiuri esentiale si un aromatizator, o aroma placuta in casa te va relaxa si iti va reda buna dispozitie. Arome precum portocale, scortisoara si mere te vor transporta inapoi in anii dulci si senini ai copilariei. Lavanda relaxeaza si indeamna la visare. Moscul si santalul vor da un aer exotic si cald casei tale. Poti alege orice esenta te face sa te simti cel mai bine. Iar daca preferi lumanarile parfumate, atunci vei avea parte si de lumina si caldura naturale, intime si foarte relaxante.

  1. Un hamac confortabil

Un hamac confortabilDaca cumva voiai sa redecorezi acum in prag de iarna, combina placutul cu utilul si gandeste-te la un hamac de interior care sa iti ofere nenumarate clipe de rasfat. Poti opta pentru un hamac scaun sau pentru unul clasic in care sa te poti intinde printre perne si paturi moi cu o carte.

Daca spatiul ti-o permite, un hamac este cea mai buna metoda de a petrece iarna in casa fara griji, simtindu-te cu adevarat confortabil.

Tu ce lucruri moi, pufoase si relaxante preferi ca sa iti petreci iarna acasa? Esti atras mai degraba de paturi si perne simpatice sau de haine groase de interior din materiale placute la atingere?

Lasă un răspuns