Accente unice – hamacul din casa

Ideea unui hamac in mijlocul casei este foarte indrazneata, dar intr-un decor cu o nota boema, hippie sau pur si simplu tinereasca, amenajararea unui spatiu pentru hamac este cat se poate de naturala.

Hamacul din casa

 Cum il montezi?

Optiunile sunt simple si foarte practice. Prima varianta e sa ai montat un suport pentru hamac care este asezat direct pe podea. Astfel, hamacul va sta in echilibru pe acest suport, iar atunci cand vrei sa il aduni o poti face simplu si rapid.

A doua varianta este sa il prinzi in perete sau in tavan. Pentru a nu avea parte de accindente sunt recomandate suburile speciale pentru pereti, care pot sustine greutatea ta. In acest fel, spatiul liber de sub hamac il poti decora cu un covoras mic sau il poti lasa liber.

Unde il poti pune?

Raspunsul acestei intrebari este: oriunde! Prima data trebuie sa te gandesti cum vrei sa iti petreci timpul in hamac. Daca vrei sa stai sa citesti, atunci ai nevoie de un spatiu luminos, preferabil in apropierea unui geam. Balconul poate fi o solutie interesanta, fie ca este inchis sau deschis.

Un alt loc interesant este sufrageria. Aici poti petrece momente linistite ascultand muzica de relaxare sau chiar dormind. Efectul decorativ va fi unul revigorant, iar in curand hamacul va lua locul canapelei ca si cel mai popular loc din casa.

Accesorii

Pentru un plus de confort, alege cateva pernute care sa iti fie la indemana atunci cand esti in hamac si o paturica moale ca sa te invelesti atunci cand este mai rece. Tot langa hamac poti aduce si o masuta de cafea sau un scaun care sa iti serveasca ca si suport pentru cana de ceai sau cafea sau cartile si revistele pe care iti place sa le citesti stand in hamac.

Tie ti-ar placea sa ai un asemenea accesoriu in casa? Spune-ne si noua in randurile de mai jos!

 

One thought on “Accente unice – hamacul din casa

Lasă un răspuns