6 idei pentru amenajarea baii

Nu este un secret faptul ca baia este una dintre cele mai folosite incaperi ale unei case, nu-i asa? Din acest motiv, nici unul dintre noi nu-si doreste o baie dezordonata sau neingrijita. Cu putin efort si imaginatie poti transforma baia ta intr-un loc atractiv, pentru a face cat mai placut timpul petrecut in ea. Amenajarea baii poate fi un proces usor si rapid, realizabil chiar si intr-un singur weekend!

Iti prezint in continuare cateva idei care te-ar putea ajuta:

1. Curata si debaraseaza baia! Mareste spatiul dintr-o baie mica indepartand obiectele pe care nu le mai folosesti sau pe care nu le mai doresti. Arunca produsele cosmetice si medicamentele ale caror termen de valabilitate au expirat!

    2. Zugraveste baia pentru a reimprospata peretii si atmosfera din incapere. Cu un efort minim, vei avea rezultate de mare impact!

    3. Cumpara suporturi cu bare pentru prosoape si ai grija sa le instalezi corect. Daca peretii baii tale sunt acoperiti cu faianta de la podea pana la tavan, alege un suport neancorat pentru prosoape si halate de baie.Atria.ro

    4. Aranjeaza toate obiectele necesare pentru baie in recipiente dragute de sticla, ghivece de flori sau vase ceramice. Foloseste-ti imaginatia pentru a crea o tema decorativa pentru baia ta!

    5. Schimba perdeaua pentru cada de baie. Daca nu gasesti un model care sa se potriveasca cu tema aleasa de tine, foloseste panouri cu draperie rezistenta la apa.

    6. Schimba perdelele sau jaluzelele din baie. Daca doresti sa creezi o atmosfera deosebita in baia ta, foloseste obloane pentru a acoperi fereastra.

    Lasă un răspuns