Castiga o patura pufoasa de 8 Martie!

La multi ani!Tot ce ai de facut este sa lasi un comentariu pe Blog, Twitter sau Facebook, in care sa ne spui si noua care a fost cel mai frumos cadou de 8 martie pe care l-ai primit sau l-ai dat! Ai timp pana in data de 8 Martie, ora 16.00, iar apoi afli de pe blog daca ai castigat la tragerea la sorti. AICI poti sa vezi toata gama de paturi si pleduri moi si pufoase de pe Atria.ro!

UPDATE: Castigatorul, extras aleator cu Random Line Picker, este Daniel! Felicitari, atat pentru premiul castigat, cat si pentru cadoul frumos pe care l-ai facut sotiei tale! Te rugam sa iei legatura cu noi, fie pe adresa de email marketing@atria.ro, fie la numarul de telefon 0745.320.320, pentru a ne spune ce patura alegi si pentru a ne da datele necesare livrarii premiului.

Castigator concurs 8 Martie

Castigator concurs 8 Martie

5 thoughts on “Castiga o patura pufoasa de 8 Martie!

  1. am primit cel mai frumos cadou de la sotul meu, care m-a asteptat o dupa -amiaza intreaga in fata serviciului cu un brat plin de zambile

  2. luna martie e plina de forfota micilor cadouase,imi amintesc de unul oferit,era un martisor cat se poate de real,l-am oferit dirigintelui nostru din liceu- o potcoava adevarata legata cu snur de martisor.s-a amuzat si el si colegii dansului de catedra.un cadou de 8 martie primit insa…cred ca buchetul imens de frezii parfumate daruit de sotul meu.mereu florile lasa amintiri placute mai ales cand sunt cele preferate si cel mai important erau multeee si miroseau minunat de bine!o primavara frumoasa tuturor si cu mici cadouase memorabile!

  3. Cel mai special cadou pe care l-am dat vreodata a fost un volum dintr-o serie de carti care imi place si mie, si logodnicei mele.

  4. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de 8 martie a fost o sedinta foto cu un fotograf profesionist. Da, sotul meu a avut o idee grozava. Sa facem impreuna cu fetita noastra de un an o astfel de sedinta foto care sa ne ajute sa ne amintim mereu de perioada respectiva si de primii pasi ai copilului nostru…

Lasă un răspuns