Paletii in decoratiuni

Cu totii am vazut cel putin odata borcanase frumos vopsite si aranjate cu lumanari, dantele sau flori. Din acelasi trend care a adus borcanul in atentia pasionatilor DIY face parte si folosirea paletilor pentru diverse piese de mobilier practic si foarte flexibil. Daca iti place aspectul natural al lemnului, atunci aceste idei pentru a transforma paletii in obiecte practice sigur iti vor fi de ajutor.

Gradina verticala

Gradina Verticala

Iti plac cum arata florile asezate in cascada pe scari, dar la bloc nu ai scari pe care sa le poti decora dupa pofta inimii. Atunci poti folosi un palet asezat in picioare, pe post de raft pentru 3-4 randuri de flori. Poti alege sa combini flori curgatoare precum muscatele cu flori mari si frumos colorate precum begoniile. Spectacolul de culori te va incanta pana toamna tarziu.

Rafturi in stil rustic

Raft in stil rustic

Pe acelasi principiu ca si in cazul gradinii verticale, poti aseza paletul in picioare si il poti folosi pe post de rafturi pentru diverse lucuri marunte. In plus poti decupa paletul in bucati pentru a avea mai multa libertate in asezarea rafturilor. Alege o culoare in ton cu decorul si vopseste paletul pentru a-i da un aspect ingrijit. Apoi foloseste-l pentru a depozita vinul si accesoriile pentru servirea lui sau chiar poti construi o mini-biblioteca.

Mobilier de exterior

Mobilier de terasa din paleti

Mobilierul de exterior trebuie sa fie foarte rezistent mai ales atunci cand ramane afara si peste iarna. Opteaza pentru un joc de paleti si perne voluminoase pentru a crea un colt de relaxare in aer liber. Ca sa te bucuri mai multa de vreme de mobilier, vopseste paletii cu vopsea rezistenta la apa si care sa protejeze lemnul cat mai bine de umezeala si diferenta de temperatura. Atunci cand nu mai folosesti mobilierul de exterior, poti aduna pernele si depozita paletii intr-un turn suprapus pana la urmatorul sezon de stat afara.

Tie care ti se pare cel mai interesant proiect? Povesteste-ne si noua in randurile de mai jos.

Lasă un răspuns