Ce culori ti se potrivesc in casa in functie de zodie (I)

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iti decorezi casa si sa alegi scheme de culoare in functie de zodia ta? Ei bine, specialistii in design de interior nu neglijeaza nici acest aspect atunci cand vine vorba despre modernizarea locuintelor, mai ales in cazul persoanelor care vor sa imprumute ceva din personalitatea lor spatiului in care locuiesc.

Hai sa vedem astazi asadar cum sa iti alegi culorile potrivite in functie de zodie. Desigur, nu trebuie sa iti decorezi intreaga casa cu aceeasi culoare, pentru ca poate deveni obositor, dar sigur poti introduce culoarea respectiva cu ajutorul unor elemente decorative!

1. Berbec – nuante de roz

Ce culori ti se potrivesc in casa in functie de zodieRozul este considerat feminin sau copilaresc, de la caz la caz, dar nativii din Berbec sunt in general persoane active, dinamice, aventuroase si foarte vivace. De aceea, nuantele de roz puternic (matur, indraznet si deosebit) pot fi introduse cu ajutorul unor pernute decorative fucsia sau cu ajutorul unor accesorii care sa spuna povestea personalitatii tale foarte puternice.

2. Taur – nuante de la gri inchis la negru

Ce culori ti se potrivesc in casa in functie de zodie (I)Taurii sunt considerati foarte incapatanati si rigizi, dar cu totii stim ca de fapt le place sa isi pastreze punctul de vedere si sa faca orice pentru a obtine ceea ce isi doresc. Caractere puternice, Taurii au un apetit deosebit pentru frumos si lux iar negrul li se potriveste cel mai bine atat ca stil vestimentar, cat si ca element decorativ. Taurii sunt adevarati trendsetteri, asa ca poti introduce negrul in design-ul interior al casei tale prin adaugarea unui covor pentru living sau dormitor.

3. Gemeni – nuante de galben

Ce culori ti se potrivesc in casa in functie de zodie (I)Gemenii sunt fiinte solare, vesele, shimbatoare ca vremea si adaptabile oricarui context social. Se plictisesc, de asemenea, foarte repede, de aceea designerii le recomanda galbenul ca baza de plecare in decorarea unei camere care sa le exprime personalitatea debordanta si spiritul curios si foarte viu. De la galbenul-lamaie la nuantele de portocaliu, Gemenii pot realiza o infinitate de scheme de culori si decoratiuni interioare. Le poti introduce cu ajutorul tapiseriei canapelei, a unor perdele portocaliu pastel, a unor accesorii (vaze cu flori, servete de masa etc) si te poti bucura de ele permanent.

4. Rac – nuante de albastru

Ce culori ti se potrivesc in casa in functie de zodie (I)Cu cat e mai deschis, cu atat albastrul se va potrivi mai bine nativilor din Rac. Firi sensibile, visatoare si creative, Racii au nevoie de pasteluri pentru a-si exprima personalitatea, iar nuantele pale de albastru ii pot ajuta sa isi reincarce bateriile fara ca spatiul sa devina coplesitor. Apropiat de nuantele naturale ale cerului, bleu-ul si nuantele de albastru pal sunt perfecte pentru Racii care vor sa se regaseasca ori de cate ori ajung acasa. Poti incepe direct cu tapetul sau poti incerca sa daugi cateva elemente ici si colo pentru un pic de eclectism.

5. Leu – nuante de mov

Ce culori ti se potrivesc in casa in functie de zodie (I)Movul regal este culoarea care li se potriveste personalitatii Leilor, firi dramatice, magnifice, mandre si explozive. Leii au puterea de a colora vietile celorlalti, de a acapara o audienta intreaga, de a fascina, seduce si uimi prin propria prezenta. Chiar si in moda Leii aleg accesoriile indraznete, bijuteriile de tip statement si hainele elegante care le scot in evidenta frumusetea si personalitatea. De aceea, nuantele de mov le sunt cele mai potrivite, fie prezente in modelul accesoriilor textile sau al draperiilor, fie predominand camera prin varul, tapetul sau covorul ales.

6. Fecioara – nuante de crem spre auriu

Ce culori ti se potrivesc in casa in functie de zodie (I)Meticuloase, inteligente, extrem de atente la detalii si dotate cu un simt estetic deosebit, Fecioarele par a fi in stare sa faca diferenta dintre zece nuante de crem diferite. Auriul cald, ivoriul, cafeaua cu lapte, untul topit sunt numai cateva astfel de nuante care fac nativii din Fecioara sa se simta acasa ca in paradis. Fiind si firi foarte practice, Fecioarele se vor mandri cu alegerea unei nuante neutre pentru caminul lor care permite zeci de combinatii decorative si scheme de culori noi care se pot realiza rapid si economicos. De la manere de usi si dulapuri in nuante aurii pana la tapet in nuante calde de crem, Fecioarele au nenumarate optiuni pentru a-si redecora locuintele.

Stai pe aproape, caci urmeaza continuarea!

Lasă un răspuns