Ce draperii alegem vara?

Imediat luna lui cuptor. Zilele fierbinți încep să devină incomode, atunci când nu suntem în vacanță sau nu ne putem bucura de un spațiu la curte.

Chiar dacă ne place să ne bucurăm de lumina soarelui,iar casa noastră să fie o oază aurie, pe timpul verii, draperiile și perdelelesunt mai mult decât un accesoriu chic, sunt și un bun camarad împotrivacăldurii excesive.

Este cunoscut faptul că draperiile și materialele textile sunt o variantă eficientă de a schimba designul unei încăperi, de a oferi un aer fresh dar și multă răcoare, fără ca acest lucru să implice cheltuieli mari.

Iată o serie deexemple de draperii, recomandate și de designerii de interior pentru varaanului 2021.

  1. Draperii  de tip black out sau întonuri închise

Primul aliat în lupta cu lumina soareluide vară sunt draperiile de tipul black out, ce blochează în totalitate razelesoarelui. În tonuri închise și vibrante, acestea pot oferi un aer elegant șiboem încăperii.

Draperiile din gama Vanesa sunt draperii detip blackout, ce protejează încăperea de razele luminii și oferă încăperii unaer răcoros. Într-o gamă variată de culori, de la bordo la fistic sau culoriînchise, draperiile Vanesa sunt cea mai bună alegere atunci când vrei să ofericasei tale o energie vibrantă.

Draperia Lineneste o draperie închisă la culoare cu o ușoară tentă de turcoaz și creată înspecial pentru zona de living și dormitor. Are o capacitate mare de a oprilumina să intre în camera iar cu perdeaua potrivită veți crea , cu siguranță,ambientul dorit.

  • Perdelele și draperiileflorale

Florile și culorile puternice sunt unsimbol al verii ce poate fi integrat cu ușurință în design-ul casei tale.

Draperia Flora,confectionata dintr-un material greu care asigura o semiopacitate necesaraincaperilor . Designul unic prezentat într-o nuanță de culoare ivory este idealpentru decorarea încăperilor înalte și spatioase, perfect pentru obținerea unuilook sofisticat.

Atunci când alegem o draperie cu printsau o țesătură încărcată, este recomandat ca perdeaua să fie una simplă, albă,sau în culori pastel.

  • Perdelele și draperiilemonocrome

Culori, lumină și texturi. Vara estemomentul potrivit în care poți opta și pentru o colecție plină de culoare, dinperdele și draperii monocrome, în nuanțe calde, vii, pastel sau chiar neutre.

Draperia Diamondvine cu o serie de culori vibrante, în nuanțe închise. Materialul greu asigurăo semi opacitate încăperilor și poate fi însoțită de o perdea din gama Roxy areun model de culoare ivoire fiind ușor de asortat cu draperia și mobilierulîncăperii. Perdeaua este una simpla iar ferestrele vor fi mai evidentiate prinluminozitatea oferită.

Bucură-te de confortul casei tale și deun design primitor. Atria îți oferă o gamă largă de modele și culori,dar maiales îți oferă consultanța de care ai nevoie pentru a lua deciziile corecte.

Lasă un răspuns