Geanta de plaja. Ce sa nu lasi acasa

Cat e vara de lunga tot vei ajunge un weekend la plaja pe litoral sau la marginea unei piscine. Noi stim ca geanta de plaja este la fel de importanta ca si costumul, iar cand geanta este pentru toata familia, lucrurile din ea se diversifica.

Crema de plaja

Crema de plaja

Pe majoritatea ambalajelor de la cremele de plaja este mentionat ca trebuie aplicata cu minim 30 de minute inainte de expunerea la soare. Daca nu ai timp sa o aplici acasa, atunci trebuie sa fie primul lucru pe care il faci dupa ce te instalezi comod pe sezlong.

Prosopul celor mari

Prosopul celor mari

Un prospop mare, pufos, si frumos colorat este optiunea preferata de cei mari. Un model deosebit te ajuta sa-ti gasesti mai usor sezlongul, iar atunci cand lenevesti pana tarziu in apa el iti va tine de cald pana te usuci. Fie ca ai un prosop intr-o singura culoare, sau unul multicolor, prosopul este un accesoriu indispensabil.

Prosopul celor mici

Prospul celor mici

Alaturi de o crema cu SPF mare, cei mici au nevoie de prosopul lor. Pentru a intampina cat mai bine nevoile si pretentiile micutilor, prosoapele cu gluga, viu colorate si cu un personaj din desenele animate vor fi castigatoare. In plus, in zilele in care soarele este prea arzator, poti sa lasi copii in prosopel ca sa „defileze” mandrii cu personajul preferat imprimat pe el.

Palaria de pe cap

Palaria de plaja

Mersul la plaja inseamna stat la soare si bronzat. Iar atunci cand nu vrei sa te ascunzi sub umbrela, trebuie sa-ti protejezi capul de orele de stat in soare. Asa vei evita insolatia, arsurile solare la nivelul fetei si vei beneficia de putina racoare la umbra borurilor largi foarte populare sezonul acesta.

Apa sau racoritoare pentru hidratare

Ultimul articol pe lista scurta de mers la plaja este apa. Chiar daca nu simti, atunci cand stai la soare te deshidratezi continuu si cand stai doar in apa. Completeaza lichidele pierdute printr-o apa tinuta la indemana sau bauturi racoritoare de vanzare la plaja. La finalul zilei te vei simti revigorata, pielea iti va arata minunat si nu vei suferi de dureri de cap cauzate de deshidratare.

Care este lista ta de must have la plaja vara aceasta? Scrie-ne si noua in randurile de mai jos!

Lasă un răspuns