Ce se poarta in decorul camerei de zi in 2020

Stare de bine, confort si sustenabilitate, acestea ar putea fi cateva dintre cuvintele cheie ale tendintelor in materie de design interior pentru anul 2020.

Personalitatea unei locuinte oglindeste personalitatea proprietarilor. Daca nu indragesti un anumit stil de amenajare, ce rost ar avea sa il adopti pentru locuinta ta, doar pentru ca este la moda? De asemenea, daca decorul locuintei tale este deja pe gustul tau, nu are rost sa il schimbi intr-un mod radical pentru ca au aparut noi tendinte.

Trebuie sa stii sa preiei cate putin din tendintele fiecarui sezon, astfel incat sa imbunatatesti constant decorul locuintei tale, fara a-i rapi personalitatea sau atmosfera familiara. Hai sa vedem ce se poarta in decorul camerei de zi in acest an.

Ce se poarta in decorul camerei de zi in 2020Camera de zi presupune primirea oaspetilor si organizare a diferite evenimente. In majoritatea cazurilor, camera de zi are un spatiu mare, ceea ce va permite sa alegeti diferite tipuri de perdele, atat scandinave, austriece cat si cu imprimeuri bogate – totul depinde de preferintele personale. Daca exista o multime de mobilier si elemente decorative, designerii recomanda perdelele mai usoare si mai elegante.

  • Mobilier cu forme rotunde

O alta tendinta importanta in materie de design interior in urmatorul an este reprezentata de piesele de mobilier cu forme rotunde si linii curbate. Acestea sunt foarte prezente in stilul de amenajare retro sau shabby chic.

Noile tendinte aduc culori si modele indraznete, insa multi oameni evita covoarele de mari dimensiuni pentru ca sunt dificil de curatat. Solutia consta in diverse zone ale camerelor pentru a adauga un plus de culoare, fara o mare investitie.

  • Natura in casa

Ce se poarta in decorul camerei de zi in 2020Cei care viseaza sa aiba o gradina, dar locuiesc intr-un apartament de bloc se pot bucura acum, pentru ca una dintre noile tendinte in materie de design interior consta chiar in plante supradimensionate sau in accesorii care le imita. Nevoia de a aduce o parte din natura in interior este o urmare fireasca a urbanismului in plina dezvoltare. Amenajarea unui coltisor verde te va ajuta sa te deconectezi de la frenezia marelui oras.

Asadar, acestea sunt tendintele anului 2020 in design interior. Te incurajam sa le alegi pe cele potrivite locuintei tale!

Lasă un răspuns